Website-updates

Zoals u waarschijnlijk wel heeft gemerkt zijn we druk doende met de site en komen er steeds meer items bij.
Wat hebben we tot vandaag gedaan:

 • Persoonlijke berichten toegevoegd.
  In het forum was het niet mogelijk een PM te versturen, dit probleem is met een plugin verholpen. U vindt linksboven als eerste menu-item het item “mijn berichten”.
  U kunt het gemakkelijkst vanuit het forum persoonlijke berichten versturen. U moet overigens we geristreerd staan op Herpetologie.nl om actief gebruik te kunnen maken van het forum en van het versturen van berichten.
 • Nieuwsbrieven
  Herpetologie.nl had al eens de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen, bezoekers konden zich hiervoor ook aanmelden!
  Helaas was het door de complexe structuur van de software erg lastig om een nieuwsbrief op te stellen, nu gaat dat veel gemakkelijker en dus zal deze ook vaker verstuurd gaan worden.
  De nieuwsbrief zal niet alleen gaan over zaken op de website, die kan men zelf wel vinden, maar ook over nieuwtjes uit de media, wandelgangen etc.
  Als u de nieuwsbrief dus ook wilt onvangen: registreer u dan op herpetologie.nl (rechtsboven)
 • Fotoalbums
  Om te voorkomen dat er teveel foto’s op één pagina komen te staan zijn de foto’s als dia-show op de betreffende pagina’s te zien, neem maar eens een kijkje.
  Tevens zullen de laatste 16 foto’s die zijn toegevoegd altijd op iedere pagina te zien zijn (rechtsonder)

Alsof het nog niet genoeg is: er komt nog veel meer, we zijn druk bezig en zoekende om de site attractiever en informatiever te maken.

Veel plezier!

This entry was posted in Alle posts, Herpetologie.nl. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*