Alles klopt weer!

Er is lang twijfel geweest over het wel of niet nog in leven zijn van dieren. Sinds de aanschaf op 2 juni van Ranitomeya variabilis heb ik er nooit meer dan 3 tegelijk gezien. Vandaag echter: alle vier!
Dendrobates tinctorius alanis gaf hetzelfde probleem: gisteren: alle vijf!

Grappiger nog: Phyllobates vittatus, volgens de boeken zou ik er vier hebben, het blijken er vijf!?!?

Het enige dat ik nu nog mis is dendrobates imitator. Ik weet dat er één in leven is die ik heel af en toe zie, heel af en toe hoor ik een schamel fluitje maar zie nooit een tweede exemplaar. Deze dieren zijn erg schuw en zitten in een dicht beplant bakje!

This entry was posted in Alle posts, Phylobates vittatus, Ranitomeya imitator Tarapoto, Ranitomeya variabilis nominaat, Ranitomeya ventrimaculata. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*